Barça

Xavi: "No volíem perdre Pedri dos mesos"

El tècnic blaugrana afronta el partit contra el Reial Madrid amb "bones sensacions" i disposat a donar "un bon cop sobre la taula"

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández ha reconegut que té "bones sensacions" abans del que serà el seu primer clàssic al Camp Nou com a tècnic del Barça. Tot i que al final no podrà comptar amb una peça bàsica per a ell, com és Pedri, descartat aquest mateix divendres.

"Pedri no està al 100%. L'hem volgut provar aquesta setmana però les sensacions no eren bones. Ho hem parlat i li hem dit: 'No fa falta que forcis res, que no és una final'. No volíem perdre'l dos mesos."

El tècnic blaugrana ha explicat que no es posa com a model el partit d'anada de les semifinals de la Copa de fa dues setmanes, en el qual el Barça va superar el Reial Madrid a domicili (0-1):

"No busquem defensar-nos sense pilota, sinó tenir la pilota. Ho intentarem fer més del que ho vam fer al partit de Copa. Intentarem tenir més domini de la pilota".

Xavi admet que per a partits com el clàssic la motivació ve sola:

"Els clàssics em posen, m'extramotiven, i a més l'escenari és molt bo per a nosaltres demà. Tenim molt a guanyar. Volem que el camp sigui una olla de pressió, en el bon sentit."

El tècnic egarenc ha fet una valoració sobre el que pot representar per al Barça, ara mateix líder amb 9 punts de renda a la Lliga, imposar-se als blancs aquest diumenge:

"Guanyar seria un cop sobre la taula. No seria definitiu, perquè encara queden molts punts i partits difícils per jugar, però sí que seria un bon cop. Crec que les opcions de triomf estan repartides al 50%. Potser tenim un lleuger avantatge nosaltres, perquè juguem a casa."


Ronald Araujo, l'única novetat a la llista

S'esperaven possibles novetats a la llista de convocats del Barça per al partit contra el Reial Madrid, però a l'hora de la veritat, l'única ha estat la de Ronald Araujo, després de complir en el partit de San Mamés la sanció per la vermella que va veure en la jornada anterior, contra el València. Tant Pedri com Ousmane Dembélé continuen en la llista de lesionats.

ARXIVAT A:
El ClàssicXavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut