Xavi supervisa l'entrenament del Barça en la vigília de l'anada dels vuitens
Xavi supervisa l'entrenament del Barça en la vigília de l'anada dels vuitens (EFE)
Lliga de Campions

L'empatia de Xavi amb De Jong: "Qualsevol futbolista del Barça sent injustícia per les mentides"

El tècnic del Barça entén "perfectament" les queixes del neerlandès i confessa que afronta la Champions sense pensar si el poden acomiadar

Redacció Esport3Actualitzat

Feia pocs minuts de l'estripada de Frenkie de Jong a la sala de premsa del Diego Armando Maradona quan Xavi s'ha assegut a la mateixa cadira. El tècnic del Barça ha mostrat tota l'empatia cap a un dels seus futbolistes protegits:

"L'entenc perfectament, moltes vegades s'expliquen mentides. Qualsevol futbolista o persona que és al Barça sent injustícia perquè s'expliquen mentides. Entenc el seu 'cabreig'. És un futbolista fonamental, una peça per al Barça per a molts anys però això ja dependrà del club. Sé que ell és feliç aquí, ha estat feliç amb nosaltres... És capital per al meu esquema."

El terrassenc confessa que afronta l'anada dels vuitens de la Champions sense pensar en si el poden acomiadar. I no té cap mal pressentiment quan ha sabut el canvi de Mazzarri per Calzona a la banqueta del seu rival de dimecres. Prefereix gaudir d'una experiència que fa dues temporades que els culers veien per televisió:

"No penso que em faran fora. Sento il·lusió, esperança i motivació per passar a quarts de final de la Champions. "És l'escenari perfecte. Estic molt il·lusionat. És sorprenent el canvi d'entrenador al Nàpols, això sí."

Malgrat la crisi de l'equip partenopeu, Xavi defuig cap favoritisme: "Favorits? Està al 50%. Hem de demostrar que som millors que ells." La pilota marcarà el signe de l'eliminatòria.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut