barça

El Frenkie de Jong més desafiant entra en erupció i explota contra la premsa

El neerlandès exterioritza el seu malestar amb les informacions publicades sobre la seva no segura continuïtat al Barça en la prèvia del retorn de la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

El dia abans d'uns vuitens de la Champions en un escenari com l'estadi Diego Armando Maradona de Nàpols. Quan Frenkie de Jong va demanar al departament de Comunicació blaugrana ser qui surtís a parlar, tenia clar què volia expressar. El "21" ha aprofitat l'altaveu més potent per fer sentir el seu agre malestar amb la premsa per les informacions publicades els últims dies sobre el seu futur. Algunes d'elles asseguren que ara la seva posició ha canviat i que està obert a escoltar propostes per marxar:

"Últimament m'estic irritant, estic una mica 'cabrejat', inclús, amb el que escriviu la premsa en general. No puc entendre que algun de vosaltres aneu escampant coses que no són veritat. Que són mentida. Estic irritat."

Amb el gest enfadat, l'estripada d'un dels capitans del Barça ha pujat de to quan ha fet referència a les especulacions sorgides al voltant del seu salari:

"La veritat esteu parlant molt del meu contracte: renovació, salari... hi ha molt de fum, molta mentida... dieu que estic cobrant 40 milions però això està molt lluny del que guanyo en realitat. No penso dir xifres però s'han inventat una història que no és veritat. Estic molt feliç al Barça, és el club dels meus somnis i sempre ho he dit. Espero que pugui seguir jugant més temps."

Escenificant l'estricta moral que ja ha ensenyat en altres moments del seu lustre a can Barça, no ha culpat els mitjans d'opinar del seu rendiment, sinó de "dir mentides":

"No podeu escriure mentides, esteu escrivint coses que no són reals. Considero el club com els meus companys, l'staff i la gent amb qui treballo cada dia. Si hi ha una opinió que no jugo bé, que no estic al meu millor moment, que no tinc nivell pel Barça... entenc que cadascú pot tenir la seva opinió però les mentides, no. Heu de canviar això."

La renovació a la baixa, motiu d'ira

Quan li han preguntat per l'oferta de renovació a la baixa que li ha presentat el Barça ha estat l'única vegada que ha personalitzat les acusacions en el Mundo Deportivo. Amb mirada desafiant, De Jong li ha preguntat al corresponsal "Per què ho esteu fent?":

Vosaltres, el Mundo Deportivo, esteu escrivint coses que no són veritat. Per què ho esteu fent? Per què seguiu inventant-vos coses?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Després de buidar el pap, al neerlandès li quedaven poques ganes de comentar el partit de dimecres. S'ha limitat a dir uns quants tòpics.

"Tenim il·lusió pel retorn de la Champions i amb ganes de jugar. El Nàpols té bon equip i Kvaratskhelia marca diferències."

 Parlar del Nàpols-Barça no era la seva prioritat aquest dimarts a la sala de premsa. Al costat del Vesuvi, De Jong ha entrat en erupció.

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut