Barça

Sorteig bomba: el Barça jugarà contra el PSG als quarts de final de la Champions

L'equip blaugrana es retrobarà amb el conjunt de Kylian Mbappé, actualment entrenat per Luis Enrique. El Madrid se les haurà amb el Manchester City de Pep Guardiola

Redacció Esport3Actualitzat

En un sorteig de quarts de final, amb els classificats que hi havia, era impossible que no hi hagués un, o més d'un, aparellament estel·lar. En aquest cas es podria dir que és el duel entre el Reial Madrid, l'equip que més vegades ha guanyat el torneig, i el Manchester City, vigent vencedor de la competició. No es pot dir que sigui un duel inèdit: s'han vist les cares dues vegades en les últimes temporades. 

Tampoc és desconegut per al Barça el rival que li ha tocat: el Paris Saint-Germain, l'equip entrenat des d'aquest any per Luis Enrique, i que compta amb Kylian Mbappé com a gran estrella però també amb l'exblaugrana Ousmane Dembélé a les seves files. 

Les dates del duel

Un duel apassionat del que cal gaurdar les dates: l'anada es jugarà al Parc dels Prínceps dimecres 10 d'abril a les 9, i la tornada serà a Montjuïc, dimarts 16 d'abril, també a les 9.  Pel que fa al Madrid-City, l'anada serà dimarts 9, i la tornada, dimecres 17. 
 

 

El possible rival de semifinals 

Un duel d'alçada per a l'equip de Xavi, que compta amb el teòric avantatge de jugar el partit de tornada a casa. Els blaugranes també jugarien a casa la tornada en cas que es classifiquéssin per a les semifinals, i ho farien contra els vencedors de l'eliminatòria entre l'Atlètic de Madrid i el Borussia Dortmund. El camí cap a Wembley ja ha quedat definit. Ara només cal veure quins seran els dos equips que el completaran. Les respostes, a partir del 9 d'abril.

El sorteig: quarts de final 

  • Arsenal - Bayern Múnic
  • Atlètic de Madrid - Borussia Dortmund
  • Reial Madrid - Manchester City
  • PSG - Barça

Semifinals: 

  • Vencedor Atlètic-Dortmund - Vencedor PSG- Barça
  • Vencedor Arsenal-Bayern - Vencedor Madrid-City
Interior de l'estadi de Wembley, escenari de la final de la Champions
L'estadi de Wembley acollirà la final de la Champions l'1 de juny (Europa Press)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut