Mundial 2022

Alemanya queda eliminada del Mundial tot i imposar-se a Costa Rica (2-4)

Per segona vegada consecutiva el conjunt alemany no ha passat de la fase de grups. El triomf no ha servit de res als germànics, que s'han vist perjudicats per la victòria del Japó davant d'Espanya

• Una reacció fulgurant d'Alemanya en el tram final del partit ha servit perquè els germànics guanyessin el partit per 2-4, amb dues dianes de Havertz i una altra de Füllkrug, però ha estat un triomf estèril per a la selecció de Hansi Flick. Costa Rica també s'ha acomiadat del Mundial .
  • Yeltsin Tejeda i un gol de Neuer en pròpia porteria han capgirat el marcador amb gols en el minut 58 i 70. En aquest moment Costa Rica estava classificada gràcies a la derrota d'Espanya.
  • Serge Gnabry havia avançat a Alemanya en el minut 10 gràcies a una rematada de cap després d'una centrada de David Raum.
  • La francesa Stephanie Frappart s'ha convertit en la primera dona en arbitrar un partit d'una fase final d'un Mundial.