Alèxia Putellas en un entrenament de la selecció espanyola (EFE)
Alèxia Putellas en un entrenament de la selecció espanyola (EFE)
Barça

Embolic Alèxia-Barça: la convocatòria amb Espanya tensa més la corda

La futbolista havia advertit el club de la possibilitat que fos citada per Tomé. El Barça no entén que es posi en risc la seva recuperació

Redacció Esport3Actualitzat

Primer entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de la llista de Montse Tomé per a la Lliga de les Nacions. A Alèxia Putellas ja li han pogut exposar els motius del malestar del club per la seva convocatòria. En tornaran a parlar quan la jugadora torni de la selecció i amb l'esperança que l'RFEF compleixi amb el compromís de no forçar-la.

Des de l'entorn de la futbolista miren de rebaixar la tensió. Feia un mes que Alèxia havia posat el Barça en preavís. Li trucaven sovint des de Las Rozas per interessar-se pel seu estat de forma. No era forassenyat que Tomé l'acabés citant, malgrat no tenir encara l'alta mèdica.

Se'n va assabentar en directe

De fet, Alèxia no va saber que entrava en la convocatòria d'Espanya fins que la Federació Espanyola en va fer l'anunci oficial a les seves xarxes socials. Eren dos quarts de dotze del migdia. I uns minuts més tard va rebre el correu electrònic citant-la per a la concentració de dilluns a Las Rozas.

 

El Barça no es pot oposar a una convocatòria oficial. Ara bé, ningú entén que posin en risc el procés de recuperació de la jugadora. Aquesta ha estat la primera setmana en què Alèxia s'ha pogut exercitar amb les companyes, i només ho ha fet una part de la sessió. Després de l'activació i els habituals rondos, la dues vegades Pilota d'Or començava el seu entrenament específic, a banda del grup.

Alèxia en un entrenament amb el Barça (@FCBFemeni)
Alèxia en un entrenament amb el Barça (@FCBFemeni)

Veient l'evolució d'Alèxia, el Barça ja s'havia posat en contacte amb la Federació per desaconsellar la seva convocatòria. Fins i tot, hi havia un pacte perquè no fos inclosa en la llista de Tomé. Alèxia, però, considera que, per seguir amb el pla de recuperació, la concentració amb Espanya li permetrà tenir mes entrenaments de qualitat.

Aquest últim episodi tensa encara més la corda entre Alèxia i el Barça. La futbolista acaba contracte el 30 de juny. Al club, encara esperen una resposta a l'última proposta de renovació que li van fer. Va ser a la baixa. Amb tot, mala peça al teler.

Giráldez, sobre Alexia

L'entrenador del Barcelona va parlar en roda de premsa sobre la convocatòria de la capitana blaugrana amb la selecció espanyola per a la Final Four de la Nations League:

"La informació que tenia és que no hi aniria."

El tècnic es va mostrar preocupat per la possibilitat que la jugadora es lesionés amb la "roja".

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
Anar al contingut