Cancelo ha celebrat el gol de l'empat fent aquest gent davant l'afició del Porto
Cancelo ha celebrat el gol de l'empat fent aquest gent davant l'afició del Porto
barça

Els milions que s'embutxaca el Barça pel pas a vuitens de la Champions

El club s'emportarà un bon pessic després de dues temporades caient a la fase de grups. El partit contra l'Anvers podria servir per engreixar la recaptació

Redacció Esport3Actualitzat

Les necessitades arques del FC Barcelona han rebut una bona alegria. La victòria contra el Porto i la classificació matemàtica per als vuitens de final deixarà un bon pessic de milions al club blaugrana. En total, 12,4 milions d'euros, 2,8 pel triomf d'aquest vespre i 9,6 pel bitllet dels vuitens de final. Això sense comptar els 8,4 milions que ja es va embutxacar el Barça per les tres victòries precedents a la fase de grups.

El club blaugrana encara té marge per guanyar més diners a la màxima competició europea. En l'últim partit de la lligueta, al camp de l'Anvers, hi haurà en joc 2,8 milions més i, a partir d'aleshores, cada eliminatòria superada suposarà una petita injecció econòmica.

Els 12,4 milions guanyats aquest vespre suposen un petit respir per a les finances blaugranes, després de dues temporades caient a la fase de grups i havent-se de conformar amb l'Europa League. El club, en l'últim pressupost, va preveure la classificació de l'equip per als quarts de final. 

Resum del Barça - Porto (2-1)

 

ARXIVAT A:
Laporta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut