barça

L'agenda de Laporta i Puigdemont amb motiu de l'Anvers-Barça

L'expresident de la Generalitat, que fa més de sis anys que no veu els culers en directe, manté una relació freqüent amb el mandatari barcelonista

Redacció Esport3Actualitzat

Si res no es torça, Carles Puigdemont serà a l'Anvers-Barça el 13 de desembre. Acceptant la invitació de l'alcalde de la ciutat flamenca, bon amic seu, l'eurodiputat veurà en directe el primer equip masculí blaugrana sis anys després.

A la llotja del Bosuilstadion coincidirà amb Joan Laporta, amb qui manté una relació propera i freqüent. A l'advocat li fa molta il·lusió retrobar-se amb Puigdemont, sobretot ara que ja pot viatjar amb avió un cop aixecades les restriccions mèdiques que li impedien volar. A l'últim partit de Vallecas ja hi va anar en aquest mitjà.

Al darrer capítol de "Barça reservat" de Catalunya Ràdio desgranen l'agenda institucional de la trobada. Laporta i Puigdemont es veuran a l'estadi flamenc i no es descarta que Puigdemont també assisteixi al dinar de directives que es farà, precisament, a l'Ajuntament d'Anvers. Tot està pendent de l'anunci oficial. Cal recordar que l'agenda de Puigdemont és secreta per raons de seguretat.

Laporta dina amb Aragonès

Un dies enrere Laporta va dinar amb l'actual president de la Generalitat, Pere Aragonès, en un ambient que, segons les fonts, va ser molt col·loquial.

Acompanyants de vicepresidents de totes dues institucions, la delegació culer va ensenyar el projecte de l'Espai Barça i el govern va respondre demanant que l'entitat blaugrana ajudés a conscienciar la població de la gravetat de la sequera i l'estalvi d'aigua. Com? Entre altres accions, racionalitzant el reg dels camps.

Insígnia a Jordi Pujol

I poc abans Joan Laporta també va coincidir amb Jordi Pujol, a qui va col·locar la insígnia de 75 anys de soci del FC Barcelona. Una trobada íntima, però, pel que s'explica al pòdcast, carregada d'emotivitat.

 
ARXIVAT A:
Laporta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut