Mbappé, un dels més assenyalats (EFE)
Futbol

El francès amb passat blaugrana que acusa Mbappé d'"escopir a la cara de la Champions"

Dugarry dedica una de les seves contundents opinions al crac; l'afició del PSG també suspèn la seva actuació al Parc dels Prínceps

Redacció Esport3Actualitzat

Demolidora crítica l'endemà del PSG-Barça. El campió del món a França 1998 Christophe Dugarry ha atacat amb duresa Kylian Mbappé a RMC per la seva actitud al partit d'anada dels quarts de final de la Champions contra el Barça. El talentós exfutbolista de Lormont, que va vestir-se de blaugrana sense pena ni glòria la temporada 1997-98, ha dedicat una de les seves habituals opinions contundents al davanter pretès pel Madrid, assegurant que "ha escopit a la cara" de la millor competició continental de clubs.

"El que va deixar veure és el pitjor del futbol i el pitjor d'un jugador d'alt nivell. Es poden fallar passades, regats, tenir un mal dia, però l'actitud d'aquest noi va ser escandalosa, una falta de respecte. Has escopit la cara de la Lliga de Campions, que sembla que vols guanyar. Tenies una oportunitat de jugar en un estadi tan bonic, contra tot un Barça, i l'actitud és una vergonya absoluta."

No content amb això, l'ex del Bordeus, ha afegit que el partit de Mbappé és "una traïció per al públic que n'esperava el màxim, per a la gent que hi confia, per a qui el paga, per a qui l'aprecia i per a uns quarts de final de la Lliga de Campions".

Tot i això, Dugarry va reconèixer que la qualitat del seu compatriota més reputat li pot permetre "donar la volta a l'eliminatòria" a Montjuïc, un mèrit que remarca que "no netejaria la mala imatge" que va mostrar dimecres: "no pensava que pogués caure tan baix, és el pitjor partit que l'he vist quant a l'actitud i n'hi ha hagut alguns", va tancar l'exfutbolista, que absolt Luis Enrique de cap responsabilitat en el baix rendiment de Mbappé.

Christophe Dugarry amb  la samarreta del Barça
Christophe Dugarry amb la samarreta del Barça

Què en pensaran al Reial Madrid, més que possible nou destí del jugador, d'aquest atac que implica el seu desitjat crac i la seva competició fetitx?

Els jugadors assenyalats a "L'Équipe": suspesos Donnarumma i Mbappé

Els lectors del mitjà esportiu L'Équipe han posat nota als jugadors del PSG després de la derrota. Una classificació que deixa dos dels protagonistes fora de combat. Donnarumma i la persona en el punt de mira de Dugarry, Mbappé, han estat els menys votats després del seu paper durant el partit, al Parc dels Prínceps.

El Barça celebra el tercer gol (EFE)((EFE))

Els suspesos

Donnarumma va mostrar una de les pitjors cares, i els seus errors, que el Barça va saber aprofitar, van sentenciar el partit. Al minut 36 va arribar el primer gol dels blaugrana, en una jugada en què el porter italià va tenir una mala sortida que va ser aprofitada per Raphinha, i així va inaugurar el marcador.

Després, un mal rebuig va obrir la possibilitat a Pedri de connectar amb Raphinha per empatar el partit, i al tercer gol es va quedar penjat sota els tres pals, cosa que va permetre que Christensen rematés amb el cap i fes el tercer i últim gol, que donava la victòria als de Xavi Hernández. Però ell no és el menys valorat. Nota final, un 3,1.

Donnarumma va fer molts errors (EFE).((EFE))

El menys votat

Kylian Mbappé ha estat el menys votat pels lectors. De fet, ha estat i és la diana de les crítiques de la premsa francesa per la seva actuació al PSG-Barça. Els mitjans no van tenir compassió amb el davanter, a qui li està passant factura el fet de no renovar i estar a punt de fitxar pel Reial Madrid. A L'Équipe li posen com a nota un rotund suspens, tot recordant que al futbolista "se l'esperava amb impaciència i va faltar a la cita".

L'afició i Dugarry esperaven molt més d'ell en un partit clau, però el seu perill va estar neutralitzat pels defenses blaugranes: la nota final amb què el qualifiquen els lectors no passa d'un 2,8. Suspès.

 

 

 

Anar al contingut