Kylian Mbappé lamenta una ocasió perduda (Reuters)
Barça

Kylian Mbappé avisa el Barça: "Arriba el moment dels grans jugadors"

El crac del PSG diu que arriba als quarts de final de la Champions en un estat de forma ideal

Redacció Esport3Actualitzat

Els quarts de final de la Champions comencen a disputar-se aquesta setmana, amb un París Saint-Germain - Barça programat per a aquest dimecres (21.00). Kylian Mbappé, màxima figura de l'equip parisenc, ha començat a referir-se ja a aquest partit. En declaracions al programa Téléfoot, de la cadena TF1, l'internacional francès ha avisat l'equip blaugrana que afronta l'eliminatòria en un moment òptim:

"És el moment dels grans jugadors. Estic preparat i, com és habitual, no m'amagaré"

Mbappé, que al juny tancarà la seva etapa amb el PSG, atorga una gran importància a aquest punt de la temporada, que determinarà si la campanya acaba amb o sense èxit.

"És el període d'inflexió. A finals d'abril ja tindrem una pista d'on arribarem. Estic segur que ho donarem tot. Després, el resultat.... està en mans de Déu"

A l'últim enfrontament entre tots dos equips va ser precisament Mbappé qui va marcar diferències, marcant un "hat-trick" al Camp Nou.

Mala maror amb Luis Enrique?

Des de que va anunciar la seva marxa del PSG a final de temporada, la seva condició d'intocable a les alineacions ha baixat una mica, i això ha fet créixer els rumors sobre una relació tibant entre el jugador i el seu nou entrenador, Luis Enrique.

Fins al punt que l'intercanvi d'impressions que tots dos van tenir al final del PSG-Clermont fa créixer aquests rumors quan es podria tractar perfectament d'una sensació de contrarietat pel poc temps que va afegir l'àrbitre en un moment en què el PSG estava assetjant la porteria del rival.

.

 

Anar al contingut