lliga de campions

Un gran Barça assalta el Parc dels Prínceps (2-3) i decidirà el seu pas a semifinals a Montjuïc

Dos gols de Raphinha i un de Christensen donen la victòria als blaugrana en un excel·lent partit d'anada

El primer cop de l'eliminatòria de quarts l'ha donat el Barça al Parc dels Prínceps, davant un PSG feble en defensa. El porter italià Donarumma ha estat la imatge de la vulnerabilitat dels de Luis Enrique:

• Mbappé i Raphinha, protagonistes dels primers atacs del partit. El francès ha xutat desviat i el brasiler s'ha quedat sol davant Donarumma en una pilota llarga que no ha sabut aprofitar.
  • Un cop de cap de Lewandowski l'ha tret Nuno Mendes sobre la línia de gol en un córner amb segona rematada de Lamine Yamal al minut 20.
  • En els millors minuts del Barça, Raphinha ha tornat a amenaçar la porteria del PSG. Donarumma ha evitat el gol amb la punta dels dits.
Raphinha ha fet dos gols al Parc dels Prínceps (Reuters)
  • Els francesos han replicat al minut 27 amb xut de Lee Kang-In. Raphinha ha insistit un altre cop en un córner.
  • Sergi Roberto ha tallat un contraatac del PSG i ha vist una targeta groga que farà que es perdi el partit de tornada.
  • Raphinha ha obert el marcador al minut 37 en un contraatac iniciat per Lewandowski. La centrada de Lamine la regala Donarumma a Raphinha que marca amb un gran xut.
  • Abans del descans, nou contraatac claríssim iniciat per Raphinha que acaba amb tir desviat de Lamine.
  • Dembélé ha empatat en l'inici de la segona part a passada de Mbappé amb un xut espectacular al minut 48 amb la cama esquerra. El Barça ha quedat tocat perquè de seguida ha encaixat el 2 a 1 (minut 50). Vitinha ha capgirat el resultat per als de Luis Enrique.
  • En ple tsunami del PSG, Barcola ha estavellat una pilota al travesser amb intervenció decisiva de Ter Stegen. Xavi ha fet entrar Joao Félix per Lamine i Pedri per Sergi Roberto. El canari ha donat l'assistència de l'empat a Raphinha al minut 61.  Passada a l'espai que el brasiler entrant a l'àrea ha rematat de manera excel·lent.
  • Un Araujo providencial ha neutralitzat un xut claríssim de Barcola sol gairebé davant Ter Stegen al minut 71. Poc després xut al pal de Dembélé agafant l'esquena a la defensa.
  • Del possible 3 a 2 s'ha passat al 2 a 3 de Christensen que acaba d'entrar al terreny de joc en el lloc de Frenkie de Jong. El danès ha rematat amb el cap un córner picat per Gündogan al minut 77. El bigolejador Raphinha ha estat escollit MVP del matx. Dimarts vinent, l'esperada tornada a Montjuïc.