Barça

Els candidats neguen qualsevol intent de pacte per fer front a Rosell i alerten del risc que corre el projecte actual si guanya

Les enquestes, fins ara, donen Sandro Rosell com a gran favorit en les eleccions a la presidència del Barça. La resta de candidats, veient que se'ls esgota el temps de campanya, han tornat a centrar totes les seves crítiques en Rosell i han negat qualsevol intent de pacte per fer front al candidat favorit. Des de la llista de Marc Ingla han dit que en cap cas es fusionaran amb la candidatura de Jaume Ferrer, com s'ha especulat en les últimes hores. Aquest desmentiment l'ha fet un dels homes forts de l'opció Ingla, Ferran Soriano, que ha exposat aquest matí la idea d'obrir sis Masies arreu del món per captar els jugadors amb més talent.

Actualitzat
Amb aquesta iniciativa es vol que tres quartes parts de l'equip siguin del planter en un temps màxim de deu anys. La candidatura d'Ingla manté les esperances de victòria final, fonamentades en el debat de demà a TV3.

També Agustí Benedito ha refusat cap mena de pacte. Ha dit que va començar l'assalt a la presidència sol i que també l'acabarà en solitari. A més, Benedito també creu que té opcions de guanyar els comicis. Segons les enquestes de què disposa aquesta candidatura, Rosell està caient en picat pel que fa a intenció de vot, cosa que, segons Benedito, el reforça a ell. I és que, segons ha dit, ja s'ha convertit en la segona força més valorada en les enquestes, superant Marc Ingla i Jaume Ferrer.

Jaume Ferrer ha disparat amb bala, també, contra Sandro Rosell, i contra Marc Ingla. El candidat continuista considera que, en cas que un dels dos sortís escollit president, faria perillar el model actual amb el seu intervencionisme. És més, ha dit que fins i tot podrien acabar venent jugadors de la màxima importància per a l'equip com Xavi o Messi. Ferrer ha posat exemples de la mala gestió que van fer en el seu moment, quan formaven part de la junta directiva. En el cas de Rosell ha criticat que es volgués desfer de Frank Rijkaard. D'Ingla ha dit que estava en contra del contracte amb UNICEF i que volia fitxar Mourinho.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut