Barça

Elena Fort veu "una actuació desesperada" de Bartomeu per evitar accions legals

La vicepresidenta del Barça també acusa l'anterior junta de "negligència extrema" per no haver resolt les moltes patologies detectades al Camp Nou. En relació a la reforma de l'estadi, Fort destaca que "el Madrid ha fet la feina ben feta" i fixa la temporada 23-24 per a l'exili del Barça durant les obres de l'Espai Barça

Francesc LatorreActualitzat

Des de la tribuna del Camp Nou, Elena Fort llança un missatge tranquil·litzador a l'aficionat culer. L'estadi, després de les reparacions impulsades per la junta de Laporta, és un estadi segur. Ara bé, la vicepresidenta blaugrana acusa directament de negligència la junta de Bartomeu per no actuar quan hi havia informes que deien que calia fer-ho.

"Trobar-te un informe que diu que hi ha risc per als socis i no actuar és una negligència extrema. Quan vam arribar al club, ens van explicar que la tercera graderia tenia unes patologies considerades molt greus i crítiques. N'hi havia 44 que posaven en risc la seguretat dels usuaris. Era un informe del 2019. Em va deixar en xoc que el club no hagués fet cap acció per resoldre-ho. La junta en tenia ple coneixement."

 

Fort diu que l'Espai Barça és clau per a la viabilitat econòmica i esportiva del club. Hi ha tanta urgència, diu, que no hi ha temps per a referèndums. Demana confiança per evitar que clubs com el Madrid treguin encara més avantatge al Barça.

"El Madrid ha fet la feina ben feta. Ha fet el que tocava i el que hauria hagut de fer el Barça. A Europa, hi ha 68 camps per davant del Camp Nou, ja remodelats i en ordre. No podem tenir una final de Champions o una final del Mundial perquè no complim els requisits que se'ns demanen. El rellançament del club passa essencialment per poder reformar l'estadi."

L'exili a un altre estadi és inevitable. Fort ja hi ha posat data. Serà la temporada 23-24.

 

Les rèpliques de Bartomeu

D'altra banda, Elena Fort confessa que a la junta directiva han rebut amb estupefacció el comunicat d'autodefensa de Bartomeu.

"És lícit que tothom tingui dret a la defensa. Al final, és una actuació una mica desesperada de l'anterior junta perquè no s'emprengui cap acció contra ells. No neguen la major, ni els milions de deute. Només matisen alguns punts. És un intent de rentar la seva imatge i posar topalls perquè s'emprenguin accions."

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut