El Xakhtar goleja la Roma (3-0) i es classifica per primera vegada per als quarts de final de la Champions

El Xakhtar va tornar a vèncer la Roma a Donetsk (3-0) i s'ha classificat per primera vegada en la seva història per als quarts de final de la Champions. Després de la sorprenent victòria a l'Olímpic per 2 a 3, els ucraïnesos es van avançar en el minut 18, gràcies a una diana de Hübschman. 10 minuts després, el porter Pyatov va aturar un penal a Borriello. Willian i Eduardo van acabar amb les esperances dels "giallorossi". El matx va ser tens, ja que els homes de Montella no van pair gaire bé l'eliminació.

Jornada històrica a Donetsk. El Xakhtar ha fet un pas més en una temporada per emmarcar i s'ha classificat, per primer cop, per als quarts de la final de la Lliga de Campions. Els ucraïnesos van fer valer la victòria a l'Olímpic de Roma i van sentenciar l'eliminatòria amb un gol de Hübschman en el minut 18 de la primera part. El txec només va haver de desviar una centrada de Willian per marcar i, de retruc, ensorrar les aspiracions dels italians.

Penal fallat de Borriello

I, si encara en tenien alguna, Borriello va malbaratar, poc després, un penal comès per Mkhitaryan. El "pichichi" de la Roma no va poder superar Pyatov. La Roma, a més, es va quedar amb 10 abans del descans per l'expulsió de Mexes. El central francès va veure dues targetes grogues per dues faltes sobre Luiz Adriano. La segona, per frenar un clar contraatac del Xakhtar. I encara sort que Howard Webb no va veure una agressió de De Rossi al croat Srna.

La Roma es va donar per vençuda i el Xakhtar ho va aprofitar per arrodonir la festa. Willian va recollir un enviament de Srna, des del córner, i la va clavar a l'escaire. I, quan només faltaven tres minuts per al final, un mal refús d'Aleandro Rosi va permetre a Eduardo batre la porteria italiana per tercera vegada.