AVENTURA

El repte de Kilian Jornet contra un saltador de base a Noruega

El corredor de muntanya català i Tom Erik Heimen, el famós saltador base, s'han reptat en una espectacular competició d'ascens i descens del Romsdalshornet, una muntanya de 1.550 metres d'altitud

Actualitzat

El corredor Kilian Jornet i el famós saltador de salt base Tom Erik Heimen s'han reptat en una espectacular competició al Romsdalshornet, una muntanya de 1.550 metres d'altitud. En un espectacular vídeo, Kilian Jornet i Tom Erik Heimen competeixen per veure qui és el més ràpid pujant i baixant aquesta muntanya a Noruega.

Kilian Jornet és un prodigi pujant i baixant muntanyes. El que a uns alpinistes els pot portar dos dies, Jornet ho fa en un parell d'hores. Tom Erik Heimen és també una referència en un disciplina, el salt base. És un dels millors saltadors base del món, amb més de 2.000 salts, marca que el converteix en un dels més experimentats que hi ha al món.

Dues autèntiques referències dels seus esports respectius i que ara han decidit protagonitzar un repte peculiar, el Romsdalshorn Challenge. Qui guanyarà? Ho pots comprovar en aquest vídeo.

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut