Iago Aspas celebra el seu gol (EFE)

El Reial Madrid suma dues derrotes consecutives en perdre contra el Celta en l'anada dels quarts de la Copa (1-2)

La bona ratxa del Reial Madrid de Zidane ha deixat pas a dues derrotes consecutives, una en Lliga diumenge contra el Sevilla i aquesta de dijous a la Copa

Daniel AlentoActualitzat

El Reial Madrid va encadenar 40 partits sense perdre a les ordres de Zinedine Zidane. Però, després d'aquesta fita, els blancs han encadenat dues derrotes. La primera va ser a la Lliga davant del Sevilla i la segona, en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, contra el Celta (1-2). Un resultat que obligarà els blancs a remuntar a Balaídos dimecres, 25 de gener, si no vol dir adéu al primer títol de la temporada.

Els dos equips han deixat clares ben aviat les seves intencions. Els de casa, dominar i tancar el seu rival. Els gallecs, treure un gol a la contra. Lucas Vázquez ha estat el primer a provar sort per al Madrid, amb dos xuts en els minuts 2 i 19. En el minut 29, el Celta ha obligat a treballar el porter Kiko Casilla per primera vegada, en un xut de Chelo Díaz. Cap dels dos equips, però, ha gaudit d'ocasions molt clares a la primera meitat.

El partit embogeix després del descans

La segona part s'ha iniciat amb la lesió de Marco Asensio, en una caiguda davant de Facundo Roncaglia. El jove davanter ha estat substituït en el minut 52 per Álvaro Morata, que ha tingut una bona ocasió per obrir el marcador en el minut 57, en un xut que ha marxat alt. A la contra ha marcat Iago Aspas el 0 a 1 en el minut 64, aprofitant la poca habilitat de la defensa blanca per allunyar una centrada de Bongonda des de l'esquerra.

Només 5 minuts més tard ha empatat Marcelo. Ara ha estat la defensa del Celta la que no ha sabut rebutjar una centrada de Modric, i el xut del lateral brasiler, després de rebotar en un jugador visitant, ha entrat a la porteria gallega. Poc ha durat, però, l'alegria al Bernabéu, només un minut. Una passada a l'espai d'Aspas ha iniciat el un nou contraatac que ha culminat Jonny amb l'1 a 2.

En el minut 80 Zidane ha jugat la seva última carta per evitar la derrota donant entrada a Karim Benzema en el lloc de Danilo. El moviment del seu rival al Celta, Eduardo Berizzo, ha estat exactament el contrari: treure Iago Aspas per donar entrada a Sergi Gómez. En el minut 82, amb el porter batut, Benzema ha xutat alt dins l'àrea. Ha estat l'última gran ocasió del Reial Madrid. El Celta ha pogut tallar d'aquesta manera una ratxa de 6 derrotes consecutives en les seves visites al Santiago Bernabéu.