Madrid

El Reial Madrid fa costat de forma incondicional a Cristiano Ronaldo

Coneixedor dels dos partits de sanció que li van caure ahir, Cristiano Ronaldo seguia trist i ensopit aquest matí a l'entrenament. Manuel Pellegrini se n'ha adonat i s'hi ha acostat per consolar-lo, animar-lo i donar-li un suport que també mostren els jugadors. Avui, Sergio Ramos ha qualificat d'"injusta" la sanció i ha defensat que el seu company no va tenir intenció d'agredir Mtiliga. Sergio Ramos ha insistit en la defensa del seu company i ha tornat a comparar l'acció entre Cristiano i Mtiliga amb la de Messi i Marc Valiente. Per l'andalús es tracta d'una qüestió de punteria.

Actualitzat
Cristiano Ronaldo ha arribat desanimat a l'entrenament després de conèixer la sanció de dos partits imposada pel Comitè de Competició. Els seus companys li han transmès ànim al vestuari i Pellegrini ho ha fet sobre la gespa, xerrant en solitari al camp central d'entrenament a Valdebebas, abans de fer-lo amb la resta del grup.

L'intens fred ha marcat el segon entrenament setmanal, amb els jugadors exercitant-se amb 3 graus de temperatura i un fort vent, en un matí que ha deixat la nota positiva per a Pellegrini de la bona evolució de l'holandès Van der Vaart.

L'opció de Raúl González és la que té més números per suplir la baixa del portuguès, tot i que el tècnic també medita la possibilitat d'avançar les posicions de Kaká i Guti per retornar la titularitat a Marcelo.

Però no tot són males notícies per a Cristiano, que avui ha rebut un reconeixement de la premsa esportiva portuguesa com a millor jugador del seu país a l'estranger. I és que, en l'any de Messi, aspirar a més ja és molt difícil.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut