Edinson Cavani celebra el gol que ha marcat de penal davant del Nancy (Reuters)
Futbol internacional

El PSG s'imposa al feble Nancy per la mínima i de penal (1-0)

Un solitari gol de penal, executat per Cavani, ha donat la victòria als d'Emery en el campionat domèstic

Tot i que la remuntada del Barça davant del PSG sembla molt complicada, l'últim partit que han jugat els d'Unai Emery en la lliga francesa, com a mínim, convida a l'optimisme, i és que no han pogut passar d'una victòria per la mínima i de penal en el minut 80 davant del Nancy, setzè classificat i a només dues posicions del descens (1-0).

L'àrbitre ha anul·lat un gol en pròpia porta del Nancy just abans del descans per una empenta de Cavani. En la represa s'ha repetit el mateix guió que en la primera part, intents estèrils d'inaugurar el marcador i ritme lent, en part, motivat per la forta tempesta que ha descarregat a sobre del Parc dels Prínceps.

En les acaballes, el partit ha fet un gir sobtat quan un defensor del Nancy ha escombrat Serge Aurier a dins de l'àrea. L'àrbitre no ha dubtat a concedir la pena màxima i Edinson Cavani ha estat l'encarregat de fer pujar el definitiu 1 a 0 en el marcador.