Allardyce, donant instruccions als seus jugadors en el seu únic partit com a seleccionador anglès (Reuters)
Futbol

El nou seleccionador anglès, Sam Allardyce, enxampat fent trampes

"The Telegraph" destapa una conversa on Big Sam explica com burlar les normes de traspassos de la Premier League. El diari explica, a més, que el tècnic, que acabava de ser nomenat seleccionador anglès, hauria cobrat per donar els consells.

Actualitzat

L'etapa de Sam Allardyce com a seleccionador podria ser molt breu. De fet, podria durar un sol partit si es confirmen les informacions aparegudes al diari "The Telegraph" que indiquen que la Federació Anglesa (FA) té previst substituir-lo. Els motius són força concloents.

Allardyce va ser gravat donant instruccions de com burlar les lleis de traspassos vigent a la Premier League anglesa a uns suposats representants, que en realitat eren periodistes de "The Telegraph", el diari que ha destapat el cas. En la conversa, Big Sam  també apareix criticant l'anterior seleccionador, Roy Hodgson, i algunes decisions de la FA. Segons "The Telegraph", Allardyce hauria acceptat cobrar 400.000 lliures -més de 460.000 euros- per la seva assessoria. Els fets van tenir lloc el mes d'agost, poc després que el tècnic anglès es fes càrrec de la selecció.

La FA vol escoltar les al·legacions d'Allardyce abans de prendre una decisió. "Vull escoltar totes les parts i conèixer a fons la qüestió abans de fer un judici", ha dit Greg Clarke, nou president de l'ens. Però a Anglaterra ja donen per fet que Allardyce serà destituït davant uns fets considerats greus, i fan broma dient que la seva etapa es tancarà amb un 100% de victòries, la de l'únic partit dirigit per l'extècnic de Newcastle i West Ham, entre d'altres, el passat 4 de setembre a Eslovàquia (0-1).  

Anar al contingut