El camerunès Emana, protagonista en el segon gol del Nàstic (@laliga)

El Nàstic s'imposa sense problemes al Llagostera amb gols de Iago Bouzón i de Rayco (2-0)

El Nàstic s'ha endut el duel català de la jornada, marcat pel record de la promoció d'ascens a Segona A de fa un any i mig que va donar la glòria al Llagostera. En aquesta ocasió, el conjunt tarragoní s'ha imposat per 2-0 amb gols de Iago Bouzón a la primera part i de Rayco a la segona. Un marcador que explica la superioritat local de principi a fi.

El partit ha tingut només un dominador del joc i aquest ha estat el Nàstic. Àlex López, Emana i Palanca ha tingut les primeres ocasions locals però ha estat un central, Iago Bouzón, qui ha obert el marcador al minut 23. Rocha havia rematat al travesser i el rebuig l'ha aprofitat el seu company per batre René amb un bon cop de cap.

El panorama s'ha enfosquit més per al Llagostera amb l'expulsió per doble targeta groga d'Escassi al minut 32. El Nàstic s'ho ha pres amb més calma, tot esperant l'ocasió per liquidar el matx.

La sentència, a càrrec de Rayco

I a la represa, l'objectiu dels granes s'ha vist complert molt aviat, als 3 minuts quan Emana, un dels millors homes de matx, ha trencat per la banda esquerra i ha fet la passada de la mort perquè Rayco, amb René superat, marqués a porta buida.

El partit ha mort aquí perquè els homes de Moreno s'han dedicat sobretot a mantenir la possessió de la bola, i el Llagostera, a intentar el miracle d'empatar jugant amb un home menys. El cert és que en cap moment se l'ha vist en condicions d'igualar el marcador.

El Nàstic torna a mirar cap amunt, instal·lat de nou en la zona de promoció, mentre que el Llagostera continua penúltim, ara a 3 punts de la salvació.