Futbol

El Madrid obre un expedient a Cassano per titllar de "pocavergonya" Capello

La tornada a la feina del Reial Madrid després del triomf a Tarragona, davant el Nàstic, ha deixat veure la recuperació de David Beckham, que ja s'ha exercitat amb el grup, i l'absència del brasiler Emerson, que té un esquinç de turmell. Beckham ha tornat a treballar al costat dels seus companys després de perdre's l'últim compromís de Lliga i ha manifestat la seva intenció de quedar-se al club blanc. Emerson espera estar recuperat per al partit europeu. Però la sorpresa ha estat l'absència de Cassano, que ha estat apartat de l'equip per un problema d'indisciplina.

Actualitzat

Mala maror al club blanc. El Reial Madrid rep demà l'Steaua de Bucarest sense Antonio Cassano. No està lesionat ni sancionat. La junta directiva del Reial Madrid ha decidit obrir un expedient sancionador al davanter italià i l'ha apartat de l'equip per un acte d'indisciplina, per haver faltat al respecte a l'entrenador després del partit contra el Nàstic.

Segons ha transcendit, Cassano li va dir que era un "pocavergonya" davant dels companys. Cassano va començar la temporada com a titular, però ja fa alguns partits de Lliga que no juga ni un minut. Ronaldo, per cert, té cita demanada amb caràcter urgent amb el president per queixar-se de la seva situació, després que Capello el fes escalfar durant 40 minuts a Tarragona.

Beckham vol quedar-se al Madrid

David Beckam ha volgut sortir al pas de les informacions que el situaven fora de l'entitat madridista. L'anglès ha deixat clar avui que no té cap intenció de deixar el Madrid, tot i que ha admès que és difícil acceptar ser suplent. "No estic considerant cap canvi, ni anar-me'n enlloc. Sóc molt feliç aquí, amb la meva família, amb tot. De vegades es diuen coses que no són veritat, com que vull marxar, però el que valen són les reunions i van bé. Hi ha coses a parlar, però tot va bé", ha assegurat el migcampista.

Anar al contingut