Barça

El jugador del FC Barcelona Sergi Roberto parla de la seva reconversió de migcampista a lateral dret

El jove jugador del FC Barcelona, convocat amb la selecció espanyola, ha parlat de la seva adaptació al lloc que ha trobat per ell el seu tècnic, Luis Enrique

Actualitzat

El jugador del FC Barcelona Sergi Roberto ha confessat que "fa un any no sabia on jugaria. Podia fer-ho de lateral, que era una posició nova per mi, o en el mig camp, que és la meva posició natural, però aquest any, pels fitxatges del club, estic jugant gairebé sempre de lateral dret. És on tindré més oportunitats. La meva idea és seguir treballant en el lateral, donar el màxim i si l'entrenador em demana que jugui en aquesta demarcació ho faré el millor possible".

El blaugrana ha estat un dels jugadors de la selecció espanyola que ha comparegut en roda de premsa, i ha reconegut que "la meva posició natural sempre havia estat el mig del camp, però l'any passat vam trobar aquest nou lloc per mi, perquè pogués jugar més partits i així m'ho prenc, per tenir més minuts. Aquest any jugaré segurament en el lateral, i cada vegada m'agrada més".

Respecte a la lesió de Leo Messi, el jove blaugrana ha afirmat que "són lesions que tenim tots els jugadors, però espero que no sigui res greu i que es recuperi aviat. No he parlat amb ell ni amb els companys del Barça. Estem centrats en el que ens toca, el partit de dilluns amb la selecció, i quan arribem a Barcelona ja tindrem més notícies".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut