Girona

El Girona troba a faltar Stuani i perd per primera vegada contra l'Atlètic de Madrid (2-0)

Godín i Griezmann, en el tram final de la segona part, han fet els gols de la victòria del conjunt madrileny

Lluís CervellóActualitzat

El Girona només ha trigat tres minuts a generar una ocasió clara de gol. Pedro Porro ha posat una centrada precisa des de la banda dreta que Doumbia ha rematat. Oblak hi ha respost amb una gran aturada. El primer xut entre els tres pals dels madrilenys l'ha fet Griezmann al minut 12, amb una rematada que Gorka ha pogut blocar sense problemes.

Doumbia ha disposat d'una nova ocasió al minut 35. El primer intent de rematada del davanter l'ha evitat Oblak. En el refús, el mateix Doumbia ha rematat amb el cap obligant de nou el porter eslovè a fer una bona estirada.

L'opció més clara del primer temps l'ha tingut Koke per a l'Atlètic de Madrid. Al minut 39, des de molt lluny, ha enviat una canonada al travesser. En el 43, Morata ha rematat alt després d'una passada mil·limètrica de Giménez. Sense gols, s'ha arribat al descans.

A la represa, Simeone ha introduït canvis ofensius per buscar la victòria. Primer ha entrat Correa i més tard, Vitolo. Però l'única acció perillosa fins al minut 70 ha estat un xut de Saúl que ha pogut desviar Gorka. A la segona meitat, el Girona ha aguantat bé durant mitja hora. L'Atlètic de Madrid, malgrat els canvis, no generava gaire perill.

Però tot ha canviat al minut 75. L'assistent no ha vist un fora de joc clar de Vitolo en una jugada que ha acabat en córner. Ha estat després del llançament des de la cantonada que Godín ha marcat l'1 a 0. Iglesias Villanueva ho ha consultat amb el VAR per la posició inicial de Griezmann, però ha acabat concedint el gol. El Girona ha buscat la reacció sense èxit. En el temps afegit, Griezmann, en una contra, ha signat el 2 a 0 definitiu.