El Girona encaixa un doblet de Djuka en la seva estrena a la Lliga davant de l'Sporting (2-0)

El Girona perd el primer partit de Lliga davant de l'Sporting de David Gallego. Un doblet de Djuka ha permès als de Gijón encadenar la tercera victòria seguida, que els manté al capdavant de la classificació

Cristina Busquets RoviraActualitzat

El Girona ha sortit a El Molinón amb un onze inicial on hi havia sis de les set incorporacions que s'han fet a l'equip fins ara (Muric, Calavera, Bernardo, Franquesa, Monchu i Pablo Moreno). Trenta-quatre dies després de l'ascens frustrat a Primera, els de Francisco s'han estrenat a la Lliga en la tercera jornada davant de l'Sporting. No havia passat gaire cosa al partit quan, als quinze minuts, una entrada de Gaspar Campos a Bernardo li ha valgut la vermella directa al jugador de l'Sporting. Els gironins -avui vestint de groc- han buscat porteria a través de xuts llunyans: un de Gumbau que ha blocat Mariño sense problemes; un altre de Monchu, als vint-i-set minuts, que ha obligat el porter local a desviar la pilota en el que ha estat fins aleshores l'ocasió més clara. El mateix Monchu i Gumbau, durant la primera part, han protagonitzat les accions més destacades del conjunt gironí, que ha vist com perdia Franquesa just abans del descans. L'entrada del lateral esquerre a Aitor Garcia li ha valgut la targeta groga en primera instància, però després que l'àrbitre hagi revisat l'acció al VAR li ha tret la groga per ensenyar-li la vermella directa. Al descans, l'Sporting i el Girona han marxat amb els mateixos homes al terreny de joc.

Amb deu jugadors per banda, a la represa, Ramalho ha entrat per Pablo Moreno i s'ha col·locat en el lateral esquerre. La referència en atac l'ha agafat Valery. L'Sporting ha sortit amb les coses clares a la segona part, i als quatre minuts, Djuka ha marcat un gran gol. El davanter de l'Sporting ha aprofitat un regal de Bernardo per enviar un míssil que ha entrat a la porteria defensada per un Muric que es trobava avançat. Plens de moral, els de Gallego han continuat amb el mateix pla i Djuka ha tornat a aparèixer. En el minut 58 ha marcat el segon gol després d'una desmarcada i un xut creuat amb el qual ha superat el porter kosovar del Girona. Amb el segon, els de Francisco s'han quedat desencaixats, i això que Pau Víctor, un minut després d'entrar al terreny de joc, ha rematat amb el cap una pilota al pal. El Girona no ha pogut fer res davant d'un Sporting que es troba en un bon moment i ha començat la temporada amb una derrota.