El Ferencváros ha tombat l'Atlètic-Barceloneta
Waterpolo

El Ferencváros no es deixa sorprendre per l'Atlètic-Barceloneta (8-7)

El conjunt català ha perdut el liderat del grup B de la Champions en favor dels hongaresos i dijous tancarà aquest fase contra el Jadran

L'Atlètic-Barceloneta ha perdut el liderat del grup B de la Lliga de Campions de waterpolo, després de perdre contra els amfitrions, el Ferencváros, per 8 a 7. Igual que va passar en la primera jornada contra el Brescia, els mariners han entrat molt freds al partit i sempre han anat a remolc. El Ferencváros ha obert el marcador gràcies a Denes Varga. L'internacional hongarès ha marcat els dos primers gols dels locals.  Mike Bodegas ha fet l'1 a 2 amb què ha acabat el primer primer quart.

El segon període ha començat amb un altre gol del Ferencváros. Novament un gol Mike Bodegas i les bones intervencions del porter Dani López Pinedo han permès que els catalans no encaixessin més gols. Al descans s'ha arribat amb un marcador de 4-2 favorable als hongaresos.

L'equip de Chus Martín ha començat la represa sense poder superar l'equip de Budapest. Denes Varga novament ha liderat els seus companys i no ha perdonat davant de porteria. El tercer període ha acabat en 7 a 4.

En l'últim període hi ha hagut una meteòrica reacció dels mariners. Els gols d'Alberto Munarriz, Mike Bodegas i Álvaro Granados han situat el marcador en un ajustat 8 a 7 a falta de menys de dos minuts per al final. No obstant, l'Atlètic-Barceloneta no ha pogut empatar i esgarrapar un punt que li hauria permès assegurar-se la primera plaça del grup B.

La derrota provoca que l'Atlètic-Barceloneta perdi la primera posició, precisament en favor del Ferencváros. Dijous, tercer i definitiu partit, contra el Jadran.