Dani López Pinedo ha estat decisiu amb les seves parades (@nataciocat)
Waterpolo

Èpica victòria de l'Atlètic Barceloneta sobre el Brescia (10-9)

L'equip barceloní reforça el seu liderat del grup B de la Lliga de Campions de waterpolo després de remuntar un 4 a 8 advers

Miquel RibasActualitzat

L'Atlètic Barceloneta és líder del grup B de la Lliga de Campions de waterpolo, després de derrotar per un ajustat 10-9 l'AN Brescia a Budapest. Dimecres jugarà el segon partit, contra els locals, el Ferencváros. L'equip de Chus Martín ha anat sempre a remolc dels italians fins al tram final. Al principi del tercer quart, perdien per 4 a 8 i tot semblava sentenciat. Però la reacció ha estat espectacular. Un parcial de 6 a 1 ha acabat donant la victòria al Barceloneta, que es col·loca primer de grup.

Un gol de penal a 3'40'' del final d'Álvaro Granados ha servit per culminar l'èpica remuntada dels barcelonins gràcies a una gran defensa. Martin Famera ha estat el jugador decisiu del partit amb els seus dos gols en l'inici de la remuntada, i un robatori de pilota al boia Djorde Lazic en els dos metres disset segons abans del final ha impedit que els italians empatessin el partit.

Anar al contingut