El FC Barcelona i l'Ajuntament presenten l'acord per tirar endavant el projecte de l'Espai Barça

El FC Barcelona i l'Ajuntament arriben a un acord per iniciar la construcció de l'Espai Barça. L'acord preveu la reforma integral del Camp Nou, la construcció del nou Palau Blaugrana i la reordenació de l'entorn de l'estadi. Aquesta anirà a càrrec del Barça i pujarà a uns 122 milions d'euros
Redacció Actualitzat
TEMA:
Espai Barça

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb l'ajuntament de la ciutat per tirar endavant el projecte de l'Espai Barça, que inclou la transformació i remodelació de les seves instal·lacions al barri barceloní de les Corts.

L'acord preveu la reforma integral del Camp Nou, la construcció del nou Palau Blaugrana i el condicionament com a espai públic dels voltants de l'estadi. El Barça preveu fer un Espai Barça obert a la ciutat pel qual cedirà 14.000 metres quadrats de sòl a propietat municipal per convertir-lo en zona verda. Aquesta anirà a càrrec del Barça i pujarà a uns 122 milions d'euros. Les obres començaran a finals de juny del 2018.

Es posa fi a anys de negociacions entre les dues parts

Gràcies a aquest acord amb l'ajuntament, que s'ha fet públic aquest dijous, el club començarà a finals de juny del 2018 els treballs per remodelar tot l'espai, que inclouen l'enderrocament del Miniestadi. En paral·lel la construcció del nou camp per al Barça B, el femení i altres equips del club s'ubicarà a la Ciutat Esportiva i durà el nom de Johan Cruyff.

L'ambiciós pla de remodelació també inclou un hotel de luxe i un edifici destinat a acollir seus de patrocinadors i d'empreses vinculades amb el FC Barcelona. El cost total del projecte tal com està concebut sumarà uns 600 milions d'euros i ocuparà, globalment, uns 275.000 metres quadrats.

ARXIVAT A:
Espai Barça
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut