Barça

La renovació de Leo Messi és la sisena preocupació dels socis del Barça

El portaveu del club, Josep Vives, ha mencionat la remodelació de l'estadi, els títols, la planificació del planter, els temes judicials i la viabilitat econòmica del club com els cinc temes que preocupen més la massa social blaugrana

Actualitzat

La renovació del contracte de Leo Messi és la sisena preocupació dels socis blaugranes, segons les dades de les enquestes de l'Observatori Blaugrana que el club ha fet públiques aquest dilluns. En parlar dels temes que preocupen més la massa social blaugrana, el portaveu del Barça, Josep Vives, ha mencionat la remodelació de l'estadi, els títols, la planificació del planter, els temes judicials i la viabilitat econòmica del club, tot i que també ha aparegut per primera vegada la renovació de Messi. "Que ho citem en sisè lloc no vol dir que preocupi menys; fa sis mesos ni hi apareixia. Els altres temes mencionats són més estructurals", ha indicat.

Una de les conclusions de l'informe és la que fa referència a les principals preocupacions dels socis. D'aquesta manera, segons un 11,1% de la massa social, la construcció de l'Espai Barça, el projecte de remodelació del Camp Nou i els seus voltants, és la principal preocupació.  

L'esmentada xifra és sensiblement superior si es compara amb la renovació de Messi, una qüestió que en el penúltim estudi presentat el juny passat no apareixia. Així, un 5,4% de les respostes feia referència a les negociacions del nou contracte de l'argentí, que quedava darrere de l'Espai Barça (11,1%), els resultats esportius (10%), la planificació de la plantilla (7,1%), els casos judicials (6,7%) i la solvència econòmica (6,1%).

"És el que reflecteix l'observatori. A l'observatori anterior no apareixia com a resposta espontània. No es tracta de dir que és menys important. Sí que es tradueix aquesta preocupació, però hi ha preocupacions més estructurals. Però això no vol dir que (la renovació de Messi) no sigui important per als socis", ha analitzat Vives.

Segons un 68% dels entrevistats, l'Espai Barça és el projecte més important amb vista als pròxims anys, mentre que només un 3,7% apunten la negociació amb l'argentí com repte principal i un 2,1% assenyalen com a principal repte la gestió esportiva davant un eventual adeu del davanter. En qualsevol cas, la majoria dels socis aproven la gestió del club, ja que un 75,2% dels enquestats donen un notable a la situació actual de l'entitat, un 11% la valoren amb un excel·lent i un 11,1% l'aproven, mentre que només un 2,4% la suspèn.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut