Les noies del FC Barcelona han començat aquest dilluns els entrenaments (@fcbfemeni)
Les noies del FC Barcelona han començat aquest dilluns els entrenaments (@fcbfemeni)
Barça

El FC Barcelona es posa en marxa després de quatre mesos d'aturada per la Covid-19

L'equip s'ha retrobat després de quatre mesos d'interrupció per iniciar les proves mèdiques i els entrenaments de la pretemporada; Claudia Pina i Carla Armengol no s'han exercitat, amb permís del club, per resoldre el seu futur

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça Femení 2020/21 ja s'ha posat en marxa. Han estat quatre mesos d'aturada per la Covid-19, fins aquest dilluns 13 de juliol, que l'equip de Lluís Cortés s'ha retrobat a la Ciutat Esportiva.

Les jugadores del FC Barcelona han fet el primer entrenament d'una setmana marcada per les dobles sessions a Sant Joan Despí. A més, les futbolistes se sotmetran esglaonadament a les tradicionals proves mèdiques i físiques. El primer torn ha estat per a Mariona, Bruna, María León i Cata Coll.

Segons informa el club, les jugadores del filial Meritxell Muñoz, Ari Mingueza, Esther Laborde, Emma Ramírez, María Molina i Sara Ismael completaran la pretemporada amb el primer equip. D'altra banda, Claudia Pina i Carla Armengol no s'han exercitat, amb permís del club, per resoldre el seu futur.

En el cas de Patri Guijarro, la migcampista va ser sotmesa a una intervenció quirúrgica al septe nasal durant les seves vacances i en les pròximes setmanes lluirà una màscara de protecció per evitar el contacte físic a la zona.

El Barça Femení treballarà aquesta setmana a Sant Joan Despí i la propera es traslladarà a la Vall d'en Bas (La Garrotxa) per fer-hi una estada de 10 dies.

 

Anar al contingut