El DKV Joventut guanya a Gran Canària i se situa a una victòria de les semifinals (69-72)

El DKV Joventut ha fet un pas de gegant per estar a les semifinals de la Lliga ACB i assegurar-se una plaça per disputar la pròxima edició de l'Eurolliga. Tot i la baixa per lesió de Rudy Fernández, que només ha pogut jugar 16 minuts, els verd-i-negres han sumat una victòria in extremis a la pista del Gran Canària per 69-72 gràcies a un triple de Holcomb en l'últim segon del partit, i poden sentenciar l'eliminatòria en el tercer partit a l'Olímpic de Badalona.

Malgrat que Rudy Fernández s'ha lesionat i en tot el partit només ha pogut jugar 16 minuts, el DKV Joventut ha tornat a demostrar que té aspiracions d'aconseguir el títol de la Lliga ACB. Davant d'un adversari tan potent com el Gran Canària, els homes d'Aíto García Reneses han sabut superar totes les situacions adverses. Amb empat a 69 en el marcador, Benett ha fallat des de fora de la línia dels  6,25 quan faltaven 12 segons, però Archibald ha agafat el rebot i Holcomb, que no havia encistellat, ha aconseguit el triple de la victòria. Lubos Barton, màxim anotador del partit, amb 20 punts, ha suplit amb encert la baixa del capità verd-i-negre, mentre que Savané, també amb 20 punts, ha estat el millor dels canaris. Al final del partit, els jugadors de la Penya han marxat corrent cap als vestidors pel llançament d'objectes del públic local.