futbol

"Mai jugaria al Barça, encara que fos l'únic equip que quedés al món"

La internacional assegura que el Reial Madrid és "el millor club del món" i que, només per això, "es mereix guanyar"

Redacció Esport3Actualitzat

Nom de deessa grega de la saviesa i la guerra. Athenea del Castillo, referent del Reial Madrid, ha assegurat en una entrevista a EFE que "mai" jugaria al Barça "encara que fos l'únic equip que quedés al món":

"Per mi, soc al millor club del món. Per mi és un somni ser al Reial Madrid, soc del Reial Madrid des de petita. Mai jugaria al Barça, ni encara que fos l'únic equip que quedés al món; perquè el meu somni és jugar al Reial Madrid. Tant de bo em pugui retirar al Reial Madrid i estar tota la meva carrera allà."

La conversa amb la càntabra, que va tenir lloc en la concentració de la selecció espanyola, també va servir per confessar que se sent el vestidor de Toril, després de la nova i clara derrota a mans de l'indomable Barça de Giráldez (0-3). El tècnic blanc va ser criticat pel conformisme del seu discurs postpartit:

"L'Alberto ens va dir això a nosaltres. Me'n vaig enfadada sempre que perdo, perquè no m'agrada perdre, i menys contra el Barça; això és una realitat. Volem guanyar el Barcelona, volem estar a prop de guanyar títols i hem de continuar treballant."

La davantera de 23 anys, forjada al Racing de Santander i el Deportivo de la Corunya, no només assegura que el Madrid és "el millor club del món" sinó que, per aquest motiu, "mereix guanyar". Una singular associació d'idees d'una futbolista que no ha pogut aixecar cap títol en els tres anys que fa que és a Valdebebas. Del Castillo, però, no perd l'esperança i l'acompanya posant en valor els esforços de l'entitat presidida per Florentino Pérez a l'hora de retallar distàncies amb les blaugranes: "Estem treballant, el club va creixent any rere any i tant de bo puguem estar a prop de guanyar".

Del Castillo va veure la targeta groga en l'últim clàssic jugat a Madrid (EFE)

Prefereix no fer cas de les declaracions de la culer Caroline Graham Hansen, qui després d'endur-se el clàssic va retreure a les madridistes "parlar sempre abans dels partits". "Crec que potser ho ha pogut mal interpretar", diu per segellar el tema una Athenea que s'ha convertit en el far del seu equip. Per a les coses bones i per a les dolentes: "Les aficions rivals se centren una mica en mi, però això deu ser perquè dec estar fent alguna cosa bé".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @atheeneeaa_10

"M'han ensenyat a tenir una posició neutra"

La seva signatura va ser la que més es va trobar a faltar en el manifest de 39 jugadores que reclamaven canvis al futbol femení i la reestructuració de la RFEF, a partir de l'escàndol pel petó forçat a Jennifer Hermoso per part de l'expresident Luis Rubiales. En aquest sentit, la campiona del món assenyala que a casa li han ensenyat "a tenir una posició neutra", però aprecia que l'ens federatiu estigui aplicant canvis "a poc a poc".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut