El combinat mundial s'imposa al nord-americà en l'arrencada del cap de setmana de les estrelles

Àlex Abrines va participar en la gran festa de l'NBA amb un triple en quinze minuts jugats i Jamal Murray, dels Nuggets, va ser l'MVP gràcies al seus 36 punts

En un partit jugat sense tensió i amb l'alegria acostumada, l'equip World, format per jugadors procedents d'altres països, es va imposar al combinat USA, del joves nascuts als EUA, per 150 a 145.

En l'equip internacional hi va participar Àlex Abrines, que va debutar en un All-Star Weekend i va estar prop d'un quart d'hora en pista, en el qual va fer tres punts, fruit d'un únic encert de quatre intents. Al seu costat també hi va haver Willy Hernangómez, que va poder fer una esmaixada.

Com en altres edicions, el matx es va distingir pel relaxament en les defenses i l'esbarjo en atac, tot i que es va decidir més aviat gràcies als llançadors exteriors que als malabarismes aeris dels jugadors més atlètics.

L'MVP del partit va ser el canadenc Jamal Murray, dels Nuggets de Denver, que va fer 36 punts, 27 dels quals van ser a la segona part i van contribuir decisivament a la victòria del seu equip.

A l'ambient de festa d'aquest All-Star s'hi afegeix una coincidència pintoresca. Se celebra a Nova Orleans durant el Mardi Gras, la festivitat més important, i mundialment famosa, de la ciutat del jazz.