El CN Sabadell no va poder evitar la primera derrota en més de 9 anys (@CN_Sabadell)
Waterpolo

El CN Mataró trenca la ratxa del CN Sabadell (8-10) de nou anys i mig sense perdre en Lliga

L'equip maresmenc supera a casa seva el conjunt vallesà, que no perdia un partit de Lliga des de l'any 2010

Actualitzat

Totes les ratxes s'acaben un dia o altre i la del Club Natació Sabadell a la Lliga va conèixer aquest dijous el seu final després de 9 anys i mig. L'equip vallesà es va inclinar davant el CN Mataró (8-10) en un ajustat partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga femenina de waterpolo. 

D'aquesta manera es posava fi a una històrica ratxa de partits sense perdre que s'ha perllongat durant 9 anys i mig: l'anterior derrota del Sabadell a la Lliga data del 2 de maig del 2010, quan, en un partit de play-off, el Mediterrani les va superar. I si ens cenyim a la Lliga regular, la ratxa és encara més espectacular: es remunta al 2001 i suma un total de 241 partits sense derrota. 

El Sabadell ha patit la marxa de diverses jugadores de pes a l'estiu i, de fet, el Mataró ja va avisar en el primer títol de la temporada, superant-les a la tanda de penals per endur-se la Supercopa. Anna Gual i Brigitta Games, autores de tres gols cadascuna, van ser aquest dijous les principals artífexs de la victòria d'un Mataró ambiciós que se situa com a líder en solitari de la Lliga. 

     

Anar al contingut