Drogba ha salvat el Chelsea. (Foto: EFE)

El Chelsea pateix per eliminar de la Copa de la Lliga a un rival de la quarta divisió del futbol anglès

El Chelsea ha necessitat d'un gol en pròpia porta del seu rival, el Shrewsbury, per passar a quarts de final de la Copa de la Lliga Anglesa (1-2), la Capital One Cup. Drogba ha marcat el primer gol de l'equip londinenc i ha estat clau en l'autogol de Jermaine Grandison en el minut 81, 4 minuts més tard que Andy Magan empatés el partit.

El Chelsea ha necessitat d'un gol en pròpia porta del seu rival, el Shrewsbury, per passar a quarts de final de la Copa de la Lliga Anglesa (1-2), la Capital One Cup. José Mourinho no es refiava del quart classificat de la quarta divisió del futbol anglès i ha alineat alguns dels seus millors jugadors com Petr Cech, Filipe Luis, Cahill, Oscar, Schurrle, Didier Drogba. El davanter de la Costa d'Ivori ha marcat el primer gol de l'equip londinenc i ha estat clau en l'autogol de Jermaine Grandison en el minut 81, 4 minuts més tard que Andy Magan empatés el partit.

El West Broomwich Albion no ha tingut tanta sort i ha caigut eliminat per 2 a 1 davant del Bournemouth, quart classificat de la Segona Divisió. En el duel entre dos equips empatats a punts en la classificació de la Premier, el Liverpool ha derrotat el Swansea per 2 a 1. Els visitants s'han avançat. Balotelli ha empatat per als "reds" en el minut 86. Els locals han hagut d'esperar-se al minut 95 per marcar el gol del triomf, obra del central Lovren. El Derby County, que perdia 2 a 0 al camp del Fulham, ha remuntat i ha acabat guanyant 2 a 5.