El Chelsea guanya amb claredat l'Atlètic de Madrid (4-0) i deixa Abel tocat de mort

L'Atlètic de Madrid està pràcticament eliminat de la Lliga de Campions després de caure amb claredat per 4-0 al camp del Chelsea en la tercera jornada de la fase de grups. Kalou, en dues ocasions, i Lampard i Perea, en pròpia porteria, van marcar els gols dels londinencs i van convertir en estèril la bona actuació del porter matalasser Sergio Asenjo. El tècnic madrileny, Abel Resino, queda molt tocat després d'aquesta derrota i podria ser destituït en els pròxims dies. En l'altre partit del grup D, el Porto va guanyar l'Apoel per 2-1. Charalambides va avançar els xipriotes, però dues dianes de Hulk van capgirar el marcador.

Els homes d'Abel van patir una golejada que els va deixar cuers de grup amb un sol punt. Tot i el 4-0 final, la primera part va ser força igualada. Diego Forlán va posar a prova Peter Cech. Però l'1-0, obra de Kalou en el minut 40, va ensorrar l'Atlètic. El davanter ivorià va aprofitar una centrada de Cole per inaugurar el marcador.

Els d'Abel s'enfonsen en la segona part

El mateix Kalou va anotar el segon, al començament del segon temps, amb un cop de cap picat. El Chelsea que, en competició europea, suma 20 partits consecutius invicte a Stamford Bridge va marcar el tercer mitjançant Lampard. I el quart se'l va fer Perea en pròpia porteria. Els madrilenys, que només han guanyat un dels deu últims partits oficials, viuen una situació molt complicada.