Futbol Sala

El Catgas Energia s'allunya de la Copa d'Espanya amb una derrota contra l'Osasuna Magna (3-2)

L'equip de Santa Coloma de Gramenet no ha aconseguit trencar la seva mala dinàmica de les últimes jornades

El Catgas Energia ha sumat la seva tercera derrota consecutiva a la Lliga després de caure a la pista de l'Osasuna Magna per 3-2. A quatre  jornades per tancar la primera volta de la competició, els colomencs queden molt lluny dels llocs que permeten jugar la Copa d'Espanya.

Els navarresos s'han avançat ja en el primer minut amb un gol d'un exjugador dels visitants, Eric Martel. Cinc minuts més tard, Pol Pacheco, que tornava després de la seva lesió, ha firmat el primer empat dels catalans. Víctor, en el minut 7, ha tornat a posar al davant als locals, i Alvarito, en pròpia porta, ha estat l'autor involuntari del 2-2. En el minut 28, Roberto Martil ha decantat el partit amb el gol definitiu