Neymar celebrant un gol amb la selecció del Brasil (Reuters)
Neymar celebrant un gol amb la selecció del Brasil (Reuters)
Futbol internacional

El canal Esport3 emetrà el França-Brasil (dijous 21.00) i TV3, el Brasil-Xile (diumenge, 16.00)

Els aficionats podran veure en directe els dos amistosos que s'han de disputar a París i Londres amb la presència de Neymar

Actualitzat

França i el Brasil s'enfronten en un partit amistós a Saint-Denis. L'estadi parisenc es va construir per al mundial del 1998 i l'utilitza la selecció gala. La final d'aquella copa del món la van disputar aquestes dues seleccions i l'amfitriona es va imposar per 3 a 0.

Per part de la selecció brasilera, destaquen jugadors com el barcelonista Neymar, que és el capità i la gran estrella de la "canarinha", que també comptarà amb jugadors com Thiago Silva, Óscar, Danilo i el veterà Robinho, que milita actualment al Santos. Per la seva banda, els francesos tenen a les seves files Benzema, Griezmann, Giroud i Matuidi.

El partit es podrà seguir dijous per Esport3 a partir de les 21.00, amb els comentaris de Bernat Soler i Agustí Alavés.

El Brasil-Xile, diumenge per TV3

Després de jugar contra França, la selecció brasilera s'haurà de desplaçar fins a Londres, on es jugarà el Brasil-Xile. Neymar es retrobarà amb el seu excompany a les files del Barça Alexis Sánchez i amb el porter blaugrana Claudio Bravo.

Totes dues seleccions utilitzen aquests partits amistosos com a preparació de la Copa Amèrica que es disputarà a Xile entre l'11 de juny i el 4 de juliol. El matx es podrà seguir en directe per TV3 diumenge, a partir de les 16.00.

Anar al contingut