BÀSQUET

Un Manresa desfermat supera el Tofas (85-70) i acaba líder

Els de Pedro Martínez superen l'average i tindran el factor pista en el play-off de quarts

Redacció Esport3Actualitzat

Un Nou Congost ple de bat a bat; tothom de vermell i la cridòria desfermada, tot plegat era una barreja excessiva per als Tofas Bursa. Tant li fa que el Manresa només disposi d'un pivot alt, aquest equip és una màquina molt ben engreixada i l'engreixador, un tal Pedro Martínez, sap perfectament el què cal fer.

El Baxi ha entrat molt bé el partit i aquí ha estat una de les claus. Ja en el primer període havia capgirat l'average, amb un parcial de 19 a 9. I pràcticament d'aquí fins el final els manresans han dominat l'escenari amb una diferència gairebé sempre superior als sis punts, els que marcaven la ratlla del liderat del grup.

Té mèrit la victòria manresana, molt de mèrit. I això que aquest dimarts ha fallat el tir exterior (4 triples de 29 intents), però els bagencs ho han substituït amb recuperacions, contraatacs i rebots, molts rebots: 19 més que el rival.

Podem destacar tothom, però posats a dir un nom esmentarem el de Yankuba Sima que ha acabat esgotat però que ha signat una doble figura decisiva: 14 punts i 16 rebots.

I al final ballaruga al mig de la pista: els jugadors ballant-la i els aficionats cantant-la: immens. El Manresa continua fent història en una temporada que haurem de recordar durant molt de temps. Ara, els quarts de final en un play-off al màxim de tres partits amb el factor pista a favor. I després, si es guanya, la Final a 4 de Bilbao. No descartin res, estimats lectors.

ARXIVAT A:
Bàsquet Manresa
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut