El Barça s'endú els tres punts del Metropolitano i recupera el segon lloc (0-3)

Joao Félix, Lewandowski i Fermín han marcat els tres gols del Barça, en un partit en què Xavi ha acabat expulsat abans del descans

El Barça ha guanyat al camp de l'Atlètic de Madrid on no ho aconseguia cap equip des del 8 de gener de l'any passat.  Els blagurana s'han imposat per 0 a 3 i se situen a 8 punts del Madrid, a falta de 9 jornades. L'equip és segon, ara ja, al davant del Girona.

• Christensen s'ha lesionat a l'escalfament i el seu lloc a l'onze titular l'ha ocupat Fermín.

• L'Atlètic de Madrid ha tingut la primera ocasió al cap de 7 minuts amb un xut de Barrios que ha sortit a fora fregant el pal.

• Cubarsí ha enviat a córner una rematada de Morata que anava  entre els tres pals al minut 22.

El gol de Joao Félix ha fet callar el Metropolitano (EFE)
  • Joao Félix ha marcat el 0-1 al minut 38, després d'una assistència de Lewandowski que havia rebut una passada de Gündogan.

• Pocs minuts després de veure la targeta groga, l'àrbitre ha ensenyat a Xavi la vermella al minut 41.

• A l'inici de la segona part, Lewandowski ha situat el 0-2 amb un golàs. Rodrigo de Paul ha perdut la pilota i ho ha aprofitat Raphinha per fer una passada mil·limètrica al davanter polonès.

• Fermín López ha rematat de cap el centre de Lewandowski anotant el 3-0 a plaer.
  • L'Atlètic de Madrid, amb un xut de Llorente i una rematada de Memphis, ha fet lluir Ter Stegen amb una doble aturada.

• Un Lewandowski inspiradíssim ha clavat una centrada al cap de Fermín, que ha rematat al fons de la xarxa fent pujar el 0-3.

• En el tram final de partit, Héctor Fort ha estat substituït per rampes i en el seu lloc ha entrat Casadó que ha debutat a Primera Divisió.

El Barça s'endú els 3 punts del Metropolitano i recupera la segona posició de la classificació.