Futbol

El Barça s'enfronta aquest dissabte amb el Valerenga en l'últim amistós abans que 'Tata' ocupi la banqueta

L'Ullevaal Stadion d'Oslo serà l'escenari del segon amistós del Barça i l'últim abans que 'Tata' ocupi oficialment la banqueta blaugrana. Tot i que l'argentí viatja fins a Noruega per presenciar el partit contra el Valerenga, no serà fins dilluns quan agafi completament les regnes de l'equip. El partit el dirigiran Roura i Rubi, tal com va passar a l'Allianz Arena.

Actualitzat
L'Ullevaal Satadion d'Oslo serà l'escenari del segon amistós del Barça i l'últim abans que 'Tata' ocupi oficialment la banqueta blaugrana. Tot i que l'argentí viatja fins a Noruega per presenciar el partit contra el Valerenga, no serà fins dilluns que agafi completament les regnes de l'equip. El partit el dirigiran Roura i Rubi tal i com va passar a l'Allianz Arena.

Els blaugranes amb només sis sessions preparatòries i sense els internacionals i brasilers que encara estan de vacances es veuran les cares amb el Valerenga en el segon enfrontament de la pretemporada. Els homes dirigits per Roura i Rubi han realitzat aquest divendres un entrenament davant de 1.500 aficionats. Precisament els dos tècnics podrien treure un onze ben diferent que el de l'Allianz Arena donat que l'exigència del rival és més inferior que l'equip bavarès.

El segon entrenament de la jornada que han realitzat a la tarda, Song que s'ha quedat entrenant al gimnàs de l'hotel ha estat l'absència més destacada.

La transmissió del partit que anirà a càrrec de Bernat Soler, Gerard López i Xavier Lemus començarà a les 19.00 i es podrà seguir en directe per TV3.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut