Futbol

El Barça recupera els internacionals en la sessió d'aquest dimecres, encara sense Tito Vilanova

El Barça ha recuperat els internacionals després dels seus compromisos amb les seleccions. Aquests jugadors han dut a terme una sessió de recuperació i fisioteràpia a la ciutat esportiva blaugrana, sense que Tito Vilanova s'hagi reincorporat encara a la dinàmica de treball de l'equip. Tot apunta que divendres, el tècnic de Bellcaire podria ja dirigir l'entrenament.

Actualitzat
El Barça ha recuperat els internacionals després dels seus compromisos amb les seleccions. Aquests jugadors han dut a terme una sessió de recuperació i fisioteràpia a la ciutat esportiva blaugrana, sense que Tito Vilanova s'hagi reincorporat encara a la dinàmica de treball de l'equip. De nou ha estat el seu assistent tècnic, Jordi Roura, l'encarregat de dirigir l'entrenament, que ha comptat amb la presència dels jugadors del filial Gerard Deulofeu, Marc Muniesa i el porter Oier Olazábal.

De la selecció espanyola han tornat de París amb cops Pedro Rodríguez, Sergio Busquets i Andrés Iniesta, a més de Xavi Hernández, que havia marxat tocat. També han arribat a Barcelona en un vol privat Javier Mascherano i Leo Messi, cansats després del partit a 3.000 metres contra Bolívia, a La Paz.

Després de la sessió d'aquest dimecres, els jugadors faran festa fins divendres, que s'entrenaran i viatjaran a Vigo per al partit de dissabte al camp del Celta. Dijous, la plantilla disposarà de dia de descans i tornarà al treball divendres a la tarda, quan Roura es dirigirà als mitjans de comunicació en roda de premsa abans del partit contra el Celta.

L'esperada reincorporació del tècnic Tito Vilanova, després d'estar dos mesos a Nova York, podria arribar aquest divendres o en el partit de la lliga de dissabte a Balaídos, tot i que des del club s'insisteix que el seu retorn serà progressiu i sense una data concreta encara.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut