Barça-KPRF, duel de semifinals a la Champions (@FCBfutbolsala)
futbol sala champions league

El Barça jugarà les semifinals de la Champions contra el KPRF de Lin i Rómulo

Els exblaugranes Lin i Rómulo es creuaran en el camí del Barça a la "final four". El sorteig ha emparellat els blaugranes amb el subcampió rus en la "final four" de la Champions de futbol sala el proper 24 d'abril a Minsk (Bielorússia). L'altra semifinal la disputaran ElPozo Múrcia i el Tiumén rus

Xavi LorenteActualitzat

L'exjugador del Barça, Alexandr Hleb, ha estat la mà innocent del sorteig. El bielorús ha extret la bola del Barça en primer lloc i tot seguit s'ha conegut el rival blaugrana a les semifinals de la Champions de futbol sala: el KPRF de Moscou (Rússia). Serà un partit contra dos vells coneguts: Lin (dos cops campió de la Champions amb el Barça) i Rómulo (amb un pas marcat per les lesions i per una sortida precipitada del club blaugrana). Els subcampions russos juguen per primer cop una "final four". El Barça haurà de superar el KPRF el divendres 24 d'abril a Minsk (Bielorússia) per arribar a la final. 

L'altra semifinal ha emparellat el campió de Rússia, el Tiumén, i ElPozo Múrcia dels catalans Marc Tolrà i Pol Pacheco. La final es jugarà el diumenge 26 d'abril al mateix escenari. El camí cap a la tercera Champions del Barça està servit. Els blaugranes van ser campions a Lleida (2012) i a Bakú (2014).

Anar al contingut