Actualitat blaugrana

El Barça insisteix a reforçar la defensa i s'interessa per l'uruguaià Martín Cáceres

El mercat de fitxatges del Barça continua en efervescència i sembla que va per llarg. El club segueix intentant reforçar la defensa, i a la més que probable incorporació de Daniel Alves s'hi podria afegir la de Martín Cáceres. El defensa uruguaià, que enguany ha jugat cedit al Recreativo però que en realitat pertany al Vila-real, agrada per la seva joventut (21 anys) i per la seva polivalència, ja que pot actuar de central, lateral esquerre o, fins i tot, de mig centre defensiu. El seu fitxatge podria costar uns 10 milions d'euros. També sonen els noms de Juan (Roma) i Chivu (Inter).

Actualitzat

Martín Cáceres ha estat una de les revelacions de la Lliga. Ha jugat 34 partits amb el Recreativo, ha marcat dos gols i ha estat decisiu per a la permanència dels andalusos a Primera Divisió. Actualment té contracte amb el Vila-real fins al 30 de juny del 2012, però el club de la Plana només poseeix la meitat del futbolista; l'altre cinquanta per cent pertany al seu representant, Daniel Fonseca, amb el qual el Barça també hauria d'arribar a un acord.

Les altres opcions per reforçar la defensa blaugrana passen pel brasiler Juan Silveira dos Santos, central titular de la Roma de 29 anys, i pel romanès Cristian Chivu, que als seus 27 anys acaba de completar la primera temporada a l'Inter després de triomfar amb la Roma i l'Ajax.

El Barça coneixerà l'1 d'agost el seu rival en la prèvia de Champions

Per altra banda, el Barça coneixerà l'1 d'agost, en un sorteig que se celebrarà a Nyon (Suïssa), el seu rival en la tercera fase de la prèvia de la Lliga de Campions. L'anada es disputarà el 12 o 13 d'agost i la tornada el 26 o 27 del mateix mes. El Barça, en tant que cap de sèrie, eludirà equips de la talla de l'Anderlecht, el Celtic de Glasgow, el Galatasaray, el Panathinaikos, l'Olympiakos i el Fenerbahce. Els rivals més perillosos per a l'equip que dirigirà Guardiola poden ser el Twente holandès, que ha deixat fora l'Ajax d'Amsterdam, el Partizan de Belgrad i els suecs del Kalmar i l'Elsfborg

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut