Gloukh ha estat presentat a Salzburg
Gloukh ha estat presentat a Salzburg
futbol

S'agita el mercat: dues joves perles seguides pel Barça troben nou equip

Salt important en les carreres d'una de les revelacions del Mundial i l'esperança del futbol israelià

Redacció Esport3Actualitzat

És tradició que el nombre d'operacions es dispari a mesura que s'acosta el tancament del mercat d'hivern. Abans que això passi la mitjanit del dimarts vinent, dues de les joves perles del futbol mundial s'han decidit per un dels nombrosos clubs que els festejaven.

Azzedine Ounahi i Oscar Gloukh, seguits pels caçatalents del FC Barcelona, fan un salt important a les seves carreres en fitxar per l'Olympique de Marsella i el RB Salzburg, respectivament.

El marroquí, una de les revelacions del Mundial de Qatar, canvia l'últim classificat de la Ligue One pel tercer. El traspàs del migcampista de 22 anys es tancarà per 10 milions més variables i el Vélodrome serà casa seva fins al 2027.

Per la seva banda, Gloukh, gran esperança del futbol israelià, deixa el seu club de formació, el Maccabi de Tel-Aviv, per recalar a la potent entitat austríaca a canvi de 7 milions. Amb 18 anys ja ha debutat i ha marcat amb la selecció absoluta. Al Barça, el seu principal avalador era Jordi Cruyff, que va estar anys com a director esportiu i tècnic del club de la ciutat mediterrània. 

Tot indica que aquest gener no hi haurà cap arribada en clau blaugrana. La llosa del fair play segueix sent massa pesada. El que és segur és que, d'haver-hi reforços, no es diran Ounahi ni Gloukh.

Anar al contingut