El Barça s'interessa per una perla israeliana

Tot i que el mig del camp del Barça està brillant amb jugadors com Gavi o Pedri, el conjunt blaugrana vol reforçar aquesta demarcació tenint en compte la incertesa en el futur de Busquets. El de Badia encara no ha renovat i tot apunta que marxarà a final de temporada. 

Oscar Gloukh, joia del desprestigiat futbol israelià

Segons el mitjà de comunicació One, el Barça està absolutament decidit a fer-se amb els serveis del migcampista Oscar Gloukh, un dels jugadors més desitjats del mercat. L'entitat blaugrana ha estat seguint de prop la perla formada al Maccabi de Tel-Aviv. El principal avalador d'aquesta operació seria Jordi Cruyff, que va estar anys com a director esportiu i tècnic del club israelià. 

Oscar Gloukh durant un partit amb el Maccabi de Tel-Aviv

Gloukh va començar a despertar l'interès d'altres equips a l'Europeu sub-19. Clubs com el Mònaco o el Borussia Dortmund van començar a gestionar la seva incorporació, però la irrupció del Barça ha frenat qualsevol operació.

Els informes esportius són favorables i el club blaugrana ha donat el vistiplau per afrontar l'operació de cara al mes de juny, convençuts que l'israelià pot ser molt important pel futur del Barça. El fitxatge no serà per qüestió de diners, sinó que Gloukh pugui tenir oportunitats en el primer equip. L'operació s'estaria planejant com un traspàs a baix cost o com una cessió amb opció de compra. 

 

Anar al contingut