Dick Pound, en una imatge recent (Reuters)
Esports

Dick Pound, membre del COI, admet que els Jocs s'acabaran ajornant

"Ho posposarem i treballarem en les ramificacions de l'ajornament, que són immenses", admet Dick Pound en una entrevista al USA Today

Actualitzat

Cada dia que passa agafa més cos un ajornament dels Jocs Olímpics de Tòquio d'aquest estiu a causa de la pandèmia causada pel coronavirus. El Comitè Olímpic Internacional (COI) s'ha donat un termini de quatre setmanes per plantejar-se què fer amb els Jocs. Un membre veterà però influent del COI, Dick Pound, ha admès en una entrevista a USA Today que el COI té assumit que els ajornarà, però que està treballant per veure com ho fa possible abans de fer l'anunci oficial. 

"Amb la informació de què disposa el COI, s'ha decidit un ajornament. Encara no se n'han determinat les condicions, però pel que sé els Jocs no começaran el 24 de juliol. La informació l'anirem donant pas a pas. Ho posposarem i treballarem en les ramificacions de l'ajornament, que són inmenses" 

El canadenc Pound, de 77 anys, va ser vicepresident del COI durant 8 anys sota la presidència de Joan Antoni Samaranch i també president de l'Agència Mundial Antidopatge durant 8 anys. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut