Frenkie de Jong, d'esquena, agraint l'assistència de Raphinha que li ha permès marcar (Reuters)
Barça

De Jong fa el gol 11000 de la història del Barça

El migcampista blaugrana, que recentment ha refermat la seva voluntat de quedar-se a l'equip, ha firmat el 3-0 en la primera golejada del Barça en cinc mesos

Redacció Esport3Actualitzat

El segon gol de Frenkie de Jong aquesta temporada s'ha fet esperar, però quan ha arribat ha estat molt oportú: perquè, segons els comptes del Barça, es tracta del gol 11000 en partits oficials de la història del club blaugrana. L'ha fet en la plàcida golejada del Barça contra el Getafe (4-0).

El migcampista neerlandès, que fa poc reiterava la seva voluntat de continuar al Barça i es mostrava molest amb la premsa per les informacions sobre el seu contracte, entra d'aquesta manera en la història del club.

De Jong compartirà quadre d'honor amb llegendes del club com Josep Samitier, autor del gol 1000; Josep Escolà (2000); Josep Seguer (3000); Evaristo de Macedo (4000); Carles Rexach (5000); Diego Armando Maradona (6000); Michael Laudrup (7000), o Leo Messi (9000 i 10000).

Primera golejada en cinc mesos

El Barça ha saldat la visita del Getafe amb una plàcida golejada (4-0), un resultat més propi d'altres temporades. De fet, és la primera golejada de l'any per a l'equip de Xavi i tot just la tercera de la temporada: des que, a mitjans de setembre, havia encadenat manetes (5-0) davant el Betis i l'Anvers, el Barça no havia aconseguit cap "tova" al seu favor.

El partit ha estat òptim també a nivell defensiu: s'ha deixat la porteria a zero per primera vegada des de la reaparició de Marc-André ter Stegen per firmar tot just la novena porteria a zero en Lliga de la temporada.

Mira el resum del partit:

Anar al contingut