Imatges del dispositiu desplegat per buscar Blanca Fernández Ochoa (EFE)
Esquí

Blanca Fernández Ochoa va ser vista en un supermercat el dia 24 i s'amplia la seva recerca

Continua la recerca de Blanca Fernández Ochoa al parc natural de Cercedilla. En les últimes hores s'ha ampliat la recerca, ja que la policia ha confirmat que l'exesquiadora va ser vista el dia 24 en un supermercat de Pozuelo de Alarcón

Actualitzat

Continua la recerca de Blanca Fernández Ochoa al parc natural de Cercedilla. Uns 400 efectius de diferents cossos especialitzats, a més de bombers i voluntaris, han reprès aquest dilluns la recerca de la medallista olímpica d'esquí Blanca Fernández Ochoa al parc natural de Cercedilla, a la sierra de Madrid.

L'exesquiadora, de 56 anys, va ser la primera espanyola a guanyar una medalla en uns jocs d'hivern (Albertville, 1992). El seu germà gran Paquito, també és a hores d'ara l'únic espanyol que ha guanyat un or olímpic en uns jocs d'hivern.

Es busca en un terreny d'unes 3.500 hectàrees i, a part dels agents, hi estan participant alguns dels familiars de Blanca, inclosos la filla i el fill de la medallista olímpica. Precisament va ser la seva filla qui va alertar la policia de la desaparició de la seva mare.

Es tracta d'una zona que ella coneix molt bé. La policia no descarta cap hipòtesi, i també podria buscar en altres indrets. Els investigadors mantenen obertes "moltes vies" sobre la desaparició de l'esquiadora.

El comissari ha detallat que, de moment, "no es pot dir que hi hagi signes de violència" en el vehicle de l'esportista, després de les dues inspeccions dutes a terme tant en el lloc en què va ser trobat com després a la Prefectura Superior de Policia. També hi ha imatges de l'esquiadora comprant en un supermercat l'endemà de marxar, ja fa 9 dies.

La policia també està estudiant el mòbil que l'esquiadora va deixar a casa, tot i que expliquen que recuperar dades portarà un temps.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut