Carlos Sainz mostra el trofeu de Melbourne
Carlos Sainz celebra la victòria a Melbourne (EFE)
F1

Carlos Sainz aconsegueix a Austràlia la seva tercera victòria a la Fórmula 1

Aquesta victòria arriba tot just dues setmanes després que l'operessin d'urgència d'una apendicitis, motiu que li va impedir participar en el Gran Premi de l'Aràbia Saudita

Redacció Esport3Actualitzat

Carlos Sainz (Ferrari) és el flamant guanyador del Gran Premi d'Austràlia, disputat aquest diumenge de matinada al circuit d'Albert Park de Melbourne. El madrileny aconsegueix així la seva tercera victòria des que corre a la Fórmula 1.

Sainz, de 29 anys, que va debutar a l'F1 el 2015 a bord d'un Toro Rosso, va firmar el seu primer triomf a la divisió d'honor de l'automobilisme en fa dos a Silverstone (Anglaterra).

La temporada passada, Sainz va ser l'únic que va trencar el domini tirànic de Red Bull, en anotar-se l'única de les 22 victòries que no es va apuntar durant el 2023 l'escuderia austríaca. Sainz va brillar a la nit de Marina Bay en guanyar el Gran Premi de Singapur.

Aquest diumenge, amb el triomf a Melbourne --en una carrera en què el seu company, el monegasc Charles Leclerc, ha acabat en el segon lloc i l'anglès Lando Norris (McLaren) han estat tercer--, Sainz ha aconseguit el seu tercer triomf a la Fórmula 1 i el vintè podi a la categoria reina

La seva victòria l'ha facilitat l'abandonament de Verstappen, després que la zona del pneumàtic del darrere del seu cotxe comencés a treure fum:

El fill del doble campió mundial espanyol de ral·lis ha guanyat de forma èpica: tot just dues setmanes després de ser operat d'urgència d'una apendicitis, motiu que li va impedir córrer el Gran Premi de l'Aràbia Saudita. Carlos Sainz va elevar aquest diumenge a 35 la relació de victòries espanyoles a l'F1. Les altres 32 les va aconseguir el doble campió mundial asturià Fernando Alonso.

Sanció a Alonso

Fernando Alonso (Aston Martin) ha acabat sisè, però ha acabat perdent dues posicions en ser sancionat amb 20 segons per una acció irregular en l'accident de l'anglès George Russell (Mercedes).

 

Anar al contingut