Espanyol

Capdevila segueix al marge del grup, que veu com l'objectiu de la salvació ja és a tocar

L'Espanyol ha començat a recuperar els seus internacionals i Javier Aguirre podrà comptar aviat amb tota la plantilla per preparar la visita de la Reial Societat diumenge a la tarda. L'objectiu de la salvació ja és a tocar. Capdevila segueix al marge del grup i és dubte per al proper partit.

Actualitzat
Assegurar els punts de la permanència i després, si es pot, les filigranes i algun objectiu més alt. El missatge és persistent al vestidor d'un Espanyol que no vol perdre el temps. Aturar la ratxa de la Reial Societat deixaria l'equip virtualment salvat.

"El primer és treure els 42 punts i, si guanyem aquest diumenge, hi estaríem molt a prop. Després del mal inici no podem enganyar ningú. Intentarem arribar al més amunt possible però l'inici et marca molt", ha manifestat Joan Verdú.

I aleshores, sí: un cop ben farcit el matalàs, també serà hora per parlar obertament del futur i de possibles canvis d'aires. "Intento estar una mica al marge d'aquestes qüestions. Ara mateix el principal és l'equip perquè fa uns mesos la situació era molt complicada i hem de segellar la permanència", ha subratllat el migcampista.

Joan Capdevila segueix amb molèsties a la cama dreta i fins divendres no es podrà assegurar la seva participació davant dels bascos. Longo ja s'ha reintegrat a l'equip i dijous serà el torn dels dos internacionals que falten: Stuani i Héctor Moreno.

En cas que Capdevila no arribés a temps per al partit, tot apunta que Víctor Álvarez ocuparia el seu lloc al carril esquerre.

D'altra banda, l'extrem portuguès Simao Sabrosa s'exercita amb protecció al dit polze de la mà dreta, del qual va ser intervingut el passat 14 de març per un trencament parcial del tendó extensor. El futbolista, de tota manera, podrà jugar sense problemes sempre que el tècnic ho cregui necessari.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut